Salata de sparanghel si morcovi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g sparanghel
  • -400g morcovi mai mici
  • -2 felii de paine
  • un catel usturoi
  • -50g masline fara sambure o jumatate lamiie
  • -ulei de masline
  • -oregano
  • - sare piper

Mod de preparare

Spalati morcovii,curatati coaja si taiati pe lungime fisii subtiri. Intr-o cratita cu apa fierbinte, fierbeti morcovii timp de 5 minute, curatati si spalati si sparanghelul. Il fiebeti si pe acesta in aceeasi apa. Faramitati painea in blender cu usturoiul, masline, oregano si un fir de ulei, dupa care le prajiti intr-o tigaie antiaderenta. Condimentati verdurile cu sucul de lamiie, uleiul, sare, piper, iar la sfarsit adaugati painea prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise