Salata de sparanghel si morcovi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g sparanghel
  • -400g morcovi mai mici
  • -2 felii de paine
  • un catel usturoi
  • -50g masline fara sambure o jumatate lamiie
  • -ulei de masline
  • -oregano
  • - sare piper

Mod de preparare

Spalati morcovii,curatati coaja si taiati pe lungime fisii subtiri. Intr-o cratita cu apa fierbinte, fierbeti morcovii timp de 5 minute, curatati si spalati si sparanghelul. Il fiebeti si pe acesta in aceeasi apa. Faramitati painea in blender cu usturoiul, masline, oregano si un fir de ulei, dupa care le prajiti intr-o tigaie antiaderenta. Condimentati verdurile cu sucul de lamiie, uleiul, sare, piper, iar la sfarsit adaugati painea prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise