Salata de telina cruda

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • Telina 500 g • mere 500 g • maioneza 400 g • mustar 20 g • otet 20 ml • sare

Mod de preparare

Telina se curata si se da pe razatoarea de parmezan, se sareaza, se lasa sa se inmoaie, se stoarce, se trece printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga bine.

Se adauga merele rase (julien) si maioneza amestecata cu o lingura de mustar, o lingura de otet si doua linguri de apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise