salata de toamna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg. ardei verzi
  • 3 kg. gagosari verzi
  • 3 kg. gogonele verzi
  • 1l ulei
  • un borcan de mustar
  • 1/2 l otet
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala legumele si se taie in sferturi sau felii in functie de marimea lor.

Se prepara o solutie din otet si apa in proportie de 1otet la 2 apa, se da in clocot si se oparesc foarte putin toate legumele.

Dupa care se lasa sa se raceasca pe o tava.

Se face o maioneza din mustar si ulei , se sareaza dupa gust si se amasteca cu toate legumele.

Se aseaza in borcane . Se poate pune cateva bucatele de hrean in fiecare borcan , pentru ca preparatul sa reziste mai bine. Se inchide borcanul . Nu este nevoie de sterilizare. Se serveste ca salata la friptura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise