Salata de vaca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cartofi
  • 2-3 morcov
  • 100 g mazare boabe
  • 100 g gogosar in otet
  • 100 g castraveti murati
  • 250 g maioneza
  • un ou fiert
  • 250 g carne de vaca

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii, cartofii si carnea, iar cand s-a fiert se taie in cubulete mici. Mazarea se fierbe separat sau se poate folosii mazare conservata care este gata fiarta. Se amesteca aceasta compozitie cu castravetii si gogosarul in otet si 200 g maioneza lasand 50 g maioneza pentru a orna . Se pune amestecul pu un platou si se da forma unui tort acoperind cu maioneza ramasa . Se poate orna cu feliute de gogosar, patrunjel, castravete murat sau albusul de la un ou fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise