SALATA DE VARA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie,
  • 8 ridichi,
  • 200g.castraveti,
  • 200g.salata verde,
  • 1 ardei,
  • 80g.piept de curcan(fiert sau afumat),
  • 80g.cascaval,
  • 1 lingura otet,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • zahar,
  • piper alb macinat,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1dl.ulei;

Mod de preparare

1.Ridichile se spala ,se taie felii;castravetii , rosiile, ardeiul se taie julien.

2.Intr-un bol se amesteca uleiul cu mustarul, otetul, patrunjelul taiat fin,sare, piper ,peste care se pune 1 dl. apa.

3.Se pun in acest sos ridichile ,salata spalata si rupta fasii, rosia ,castravetii si ardeiul.Se amesteca usor toaate ingredientele .

4.Peste legume se presara pieptul de curcan si cascavalul taiate cubulete.Se acopera cu folie si se da la rece pentru 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise