SALATA DE VARA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapa de preferat verde
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • porumb fiert boabe
  • peste de conserva
  • sare ,piper,ulei si otet dupa gust

Mod de preparare

se fierb cartofii se taie rondele pe un platou apoi se adauga ceapa taiata fidea,ardeiul ,rosia,deasupra se adauga conserva de peste atun(ex)si porumbul boabe,se condimenteaza dupa gust,este foarte hranitoare si buna in orice anotimp se poate consuma cu un snitel de pui,sau orice alta garnitura.este delicioasa,pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise