Salata de vara cu pui si muguri de pin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150gr rosii; 1buc ardei gras; 1buc dalata verde; 1 punga rucola (aprox.35gr)
  • 1/2castravete; 100gr piept de pui; muguri de pin 15gr; crutoane de paine; ulei de masline; lamaie; sare si piper toate dupa gust.

Mod de preparare

Se spala legumele, rosiile se taie pe din doua si dupa aceea felii, ardeii se taie pe din doua, se curata de seminte si se taie julienne, castravetii se curata de coaja si se taie cuburi, salata verde se rupe cu mana in bucati nu prea mici.

Atentie! Rucola nu se spala!

Pieptul de pui se frige pe gratar sau tigaie cu putin ulei. Se monteaza pe o farfurie adanca mai mare sau intr-un bol incepand cu salata verde, castravetii, ardeii, rosiile, se presara rucola peste salata, dupa aceea se pune pieptul de pui taiat julienne (fidelute mai mari), se presara crutoanele de paine, mugurii de pin se prajesc putin intr-o tigaie fara ulei si se arunca peste salata, se adauga uleiul de masline, sare, piper,lamaie si zeama de lamaie. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise