Salata de vara cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • salata verde
  • • 3-4 rosii
  • • 2 ardei grasi
  • • 150 g sunca slaba
  • • 1 ceapa
  • • masline
  • • 50 g branza
  • • 2-3 linguri ulei
  • • 1 lingura otet
  • • sare, piper

Mod de preparare

Se curata si se spala salata, se taie in bucati si se pune intr-un castron mare.

Ardeii se curata de seminte, se taie rondele si se adauga peste salata.

Se taie sunca cubulete, ceapa se curata si se taie felii subtiri, apoi se pun toate in castron impreuna cu maslinele.

Separat, se prepara un sos vinegreta, amestecand uleiul cu otet, sare si piper, dupa gust, care se toarna peste salata.

Se amesteca cu grija ca sa nu se sfarame ingredientele. Deasupra se pun rosiile taiate felii si branza rasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise