Salata de varza de Bruxelles

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 verze mici de Bruxelles taiate fideluta;
  • 2 lg. alune pisate;
  • 1 lg. chimen.
  • Sosul:
  • 1 mar ras pe razatoarea mare;
  • 1 ou;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 lg. suc proaspat de lamaie;
  • 1 dl. smantana foarte subtire;
  • 3 lg. ulei;
  • 1 praf de sare de mare;
  • cateva picaturi de miere.

Mod de preparare

Se pregateste sosul din ingredientele indicate mai sus si apoi se amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise