Salata de verdeturi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2capatana salata verde(de ex:lollo biondo)
  • 150g ruccola
  • 2 legaturi verdeturi asortate (patrunjel
  • hasmatuchi
  • ceapa verde)
  • 300g rosii cherry
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1lingurita  mustar
  • sare
  • piper
  • 4 lingiri ulei masline.

Mod de preparare

Se curata salata verde si ruccola, se spala se rup bucatele. Se toaca verdeata. Rosiile cherry se spala, se taie jumatati sau sferturi.  Otetul balsamic se amesteca impreuna cu mustar, sare ,pipe;se inglobeaza uleiul cu telul. Se aseaza intr-un castron salata verde ,ruccola si ierburile; se toarna vinegreta si se amesteca. Se adauga apoi si rosiile si se amesteca. Salata se aseaza pe farfurii; eventual,se orneaza cu samburi de pin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise