Salata de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • o ceapa, sare, otet balsamic
  • Maioneza:
  • un ou fiert
  • un ou crud
  • 100 ml ulei
  • cateva picaturi de lamaie

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o ora,dupa care se bat bine cu un cutit de lemn si se mixeaza pana devin pasta.

Ceapa se toaca marunt, se framanta cu sare si otet, se stoarce si se amesteca cu vinetele. Incorporezi maioneza. Asezi salata intr-un catronel ornezi cu rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise