Salata de vinete

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie
  • sau otet, o lingura de ceapa rasa fin, sare

Mod de preparare

Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti

vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cind

vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si

potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii

si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise