Salata de vinete cu rosii si morcovi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de ulei
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Coacem vinetele in cuptor si le curatam de coaja. Taiem marunt ceapa si morcovul si le calim in putin ulei. Amestecam vinetele racite cu ceapa , morcovul (deasemenea, racite )si cu rosiile , taiate cubulete, si dam totul prin masina de tocat carne.Prajim compozitia obtinuta in restul de ulei pana se ingroasa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se da la rece. Se presoara ceapa verde tocata. Pofta buna !!!!!!!. CUGETARE : Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile. ( F BACON )

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise