Salata de vinete cu rosii si morcovi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de ulei
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Coacem vinetele in cuptor si le curatam de coaja. Taiem marunt ceapa si morcovul si le calim in putin ulei. Amestecam vinetele racite cu ceapa , morcovul (deasemenea, racite )si cu rosiile , taiate cubulete, si dam totul prin masina de tocat carne.Prajim compozitia obtinuta in restul de ulei pana se ingroasa. Adaugam sare si piper dupa gust. Se da la rece. Se presoara ceapa verde tocata. Pofta buna !!!!!!!. CUGETARE : Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile. ( F BACON )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise