Salata detoxifiere

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castravete proaspat
  • 1 lingura sare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 g smantana
  • 250 g iaurt
  • 1 ceapa
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1 varf de cutit chimen
  • 1 lingurita miere
  • 1/2 legatura marar

Mod de preparare

Se curata castravetele, se spala, se scurge bine, se taie mai intai in lung si apoi cubulete, se pune totul intr-un castron Se presara cu sare si se lasa sa se patrunda cel putin 10-15 minute; Intre timp in alt castron se amesteca bine smantana cu iaurtul, pana se obtine un sos omogen; Se curata ceapa, se da pe razatoarea mica, se incorporeaza in sos si apoi se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara, chimenul, mierea si la urma de tot mararul verde tocat. Se toarna sosul peste castraveti, se garniseste salata cu putina verdeata si se serveste ca aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise