Salata din dovlecei cu fructe si sos de branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii
  • 1 dovlecel
  • 2 caise
  • 2 prune
  • 2 mere
  • 1/2 banana
  • Pentru sos
  • 4 linguri branza de vaci
  • ' 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • zahar sau miere de albine
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se spala si se taie feliute subtiri.

Fructele se curata de samburi sau coaja, dupa caz, si se taie bucati potrivite. Se pun toate intr-un castron.

Separat, se prepara un sos, frecand energic branza de vaci cu smantana, la care se a-dauga treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie.

Se potriveste gustul cu sare si un strop de zahar sau miere de albine, dupa care se toarna peste a-mestecul din castron.

Se consuma imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise