Salata din fasole verde si pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 250 g ciuperci
  • 250 g carne de pui
  • 150 g salata verde patrunjel verde
  • 1 lingura otet de vin
  • 4 linguri ulei miez de nuca
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala si se fierbe in apa cu sare.

Se strecoara si se asaza intr-o salatiera mare. Salata se spala foaie cu foaie sub jet de apa rece, apoi se zvanta si se rupe in bucati. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii subtiri, iar carnea de pui se fierbe si se taie in fasii.

Separat, se prepara sosul, amestecand energic uleiul, otetul, miezul de nuca macinat, sare si piper, dupa gust.

Se asaza pe un platou frunzele de salata, fasolea verde, feliile de ciuperci, bucatile de carne de pui, iar peste toate se toarna sosul vinegreta cu nuci. Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise