Salata din peste sarat cu cartofi si masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g peste sarat
  • 1 kg cartofi
  • 100 g ceapa
  • 100 g masline
  • otet
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se ia pestele sarat, se spala, se curata si se lasa timp de 2-3 ore in apa rece sau 1-2 ore in lapte, dupa care se spala din nou si se taie in bucati. Exemplarele mari se pot fileta, dezosa si apoi taia in bucati egale. Separat se pregatesc cartofii, care se fierb, se curata, se taie in cuburi, rondele sau felii si se asaza pe un platou. Deasupra lor se pun bucatile de peste si de jur imprejur feliile de ceapa taiate subtiri, sau rondele, si maslinele. Dupa gust, se adauga ulei, otet sau zeama de lamaie, piper si sare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise