SALATA DIN PIEPT DE CAPRIOARA AFUMAT CU FRUCTE DE PADURE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii);
  • 16 felii de piept afumat de caprioara,
  • 200g. castraveti de sera,
  • 3 mere,
  • 40g. mure(proaspete sau congelate),
  • 50g. coacaze negre(proaspete , congelate sau confiate),
  • 1 capatana salata verde,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 100 g. rosii,
  • 2 cutii kefir,
  • 50g. alune prajite (decorticate),
  • sare,
  • piper alb,
  • 1 lingura boabe de ienupar macinate,
  • 1 pachet Knorr Salad Dressing grecesc;

Mod de preparare

1.Castravetii se spala si se taie rondele.Rosiile se spala si se taie in sferturi.Ceapa verde se curata, se spala si se taie in bucati de 2 cm. lungime.Salata verde bine spalata se centrifugheaza si se rupe cu mana in fasii.Merele se curata si se taie felii.

2.Ingredientele de mai sus se pun intr-o salatiera.

3.Kefirul se amesteca cu ienuparul macinat, cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing grecesc,cu piperul alb si cu putina sare.(dupa gust).Sosul se kefir se toarna in salatiera, se amesteca bine toate ingredientele.

4.Se pune salata pe un platou ,se ruleaza feliile de piept afumat de caprioara si se pun din loc in loc pe platou, se orneaza cu alune prajite, mure si coacaze rosii.Salata se serveste cu un vin rosu sau rose.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise