Salata din piept de pui cu cascaval si ananas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2buc. - piept de pui dezosat
  • 200g - caşcaval
  • 1cutie - ananas cubuleţe
  • 2 - oua
  • zeama de la 1/2 lamâie
  • muştar, piper, sare si ulei pentru maioneză

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apă cu sare după care se taie cubuleţe. Caşcavalul se taie şi el cubuleţe, după care se se amesteca cu pieptul de pui şi cu ananasul stors de zeama si clătit cu apa

Se prepară din oua(gălbenuşuri), ulei, si mustar, maioneză la care se adaugă puţină zeamă de lămâie

Se amestecă maioneza cu pieptul de pui, caşcavalul si ananasul dupa care se condimentează.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise