Salata din piept de pui cu cascaval si ananas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2buc. - piept de pui dezosat
  • 200g - caşcaval
  • 1cutie - ananas cubuleţe
  • 2 - oua
  • zeama de la 1/2 lamâie
  • muştar, piper, sare si ulei pentru maioneză

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apă cu sare după care se taie cubuleţe. Caşcavalul se taie şi el cubuleţe, după care se se amesteca cu pieptul de pui şi cu ananasul stors de zeama si clătit cu apa

Se prepară din oua(gălbenuşuri), ulei, si mustar, maioneză la care se adaugă puţină zeamă de lămâie

Se amestecă maioneza cu pieptul de pui, caşcavalul si ananasul dupa care se condimentează.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise