Salata frantuzeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pahar de vin
  • 2 linguri ulei
  • suc de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti se taie cuburi. Morcovul se curata si se pune la fiert taiat felii subtiri. Intr-un bol se pun cartofii, morcovul, ceapa taiata julien si usturoiul pisat. Deasupra se toarna vinul si se lasa o ora pana se absoarbe. Separat se amesteca sucul de la lamaie si ulei, compozitie ce se toarna la final peste salata. Se orneaza cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise