Salata germana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr varza rosie,
  • 500 gr varza alba,
  • o ceapa,
  • o radacina de hrean,
  • 6 linguri de ulei,
  • o cana de otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Varza rosie se taie sferturi, se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se taie fideluta si se pune intr-un vas acoperindu-se cu otetul. Se lasa asa timp de vreo doua ore. La fel se curata si se taie varza alba, numai ca ea se caleste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, lasandu-se pana cand se inmoaie, dar fara sa se coloreze. Se scurge varza rosie de otet si se amesteca, intr-un castron adanc, cu cea alba si cu ceapa, adaugand hrean ras, ulei, sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise