Salata germana cu cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi decojiti si taiati felii
  • 8 felii subtiri de sunca slaba
  • 1 ceasca masline verzi
  • 2 lingurite otet
  • 1/2 ceasca patrunjel verde tocat
  • 4 cepe verzi (sau rosii) taiate rondele
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

1. Pune la fiert cartofii intr-o oala mare cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert, lasa-i sa se raceasca.

2. Taie-i apoi cubulete, adauga sunca, maslinele, patrunjelul si ceapa rondele. Amesteca otetul cu sarea si piperul si adauga-le salatei, dupa care poti servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise