Salata greceasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salata verde
  • rosii
  • castraveti
  • ardei
  • ceapa uscata
  • masline negre
  • telemea de capra sau de oaie (sa fie tare
  • si sarata)
  • oregano
  • ulei de masline

Mod de preparare

Taiati si puneti in farfurie ingredientele in urmatarea ordine: salata verde, taiata fasii; rosiile taiate mare, catravetii taiati mare, ardeiul felii subtiri, ceapa felii si desfacuta in rondele, maslinele intregi, branza taiata felii dreptunghiulare. Pe fiecare felie de branza puneti mult oregano, iar apoi ulei de masline.

Este foarte important sa nu adaugati sau sa scoateti nimic, si sa nu folositi alt fel de branza; uleiul de masline este obligatoriu, el da gustul specifi salatei, alaturi de oregano!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise