SALATA GRECEASCA(II)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 350g.farfale,
  • 1 castravete de sera,
  • 1 ceapa rosie,
  • 4 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 200g.branza feta,
  • 25 de masline negre,
  • 2 linguri otet de vin alb,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita oregano uscat,
  • 1 pachet Knorr Salad dressing grecesc;

Mod de preparare

1.Se fierb pastele (farfalele) in apa cu sare \"al dente\" si se strecoara.

2.Se curata ceapa, castravetele si rosiile de pielita,apoi toate se taie cubulete.Branza feta se scurge de zeama si se taie tot in cubulete.Maslinele se taie in doua.Intr-o salatiera, pastele se amesteca cu legumele ,cu maslinele si cu branza feta.

3.Se amesteca otetul cu uleiul de masline,cu oregano ,cu sare, cu piper si cu continutul pachetului de Knorr Salad Dressing grecesc.Se toarna sosul peste ingredientele din salatiera si se serveste imediat cu vin sau bere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise