Salata italiana de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii tocate cubulete
  • 1 castravete tocat marunt
  • 1 catel de usturoi curatat
  • 1 ceapa rosie mica tocata
  • 1 catel de usturoi pisat
  • busuioc maruntit
  • cimbru proaspat maruntit
  • 500 g ciabatta
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Frecati un bol de lemn pentru salata cu usturoiul intreg, apoi puneti inauntru rosiile, castravetele, ceapa rosie, usturoiul pisat si verdeturile.

Sarati, amestecati si lasati sa se odihneasca ingredientele la temperatura camerei pentru 10 minute, pentru a-si lasa zeama.

Taiati painea in cubulete, adaugati-le in salata, turnati suficient ulei de masline si otet balsamic, amestecati din nou si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise