Salata italiana picanta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca ulei
  • 3 lingurite otet (de preferinta rosu)
  • un catel de usturoi
  • taiat marunt
  • o lingurita busuioc
  • un virf de lingurita de ardei rosu uscat
  • o lingurita sare
  • un pachet de macaroane
  • 1/4 de cana de brinza Parmezan
  • 2 cani de buchetele de broccoli
  • 200 de grame de cirnati picanti
  • 5 rosii medii
  • 1/2 cana brinza mozzarella
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente. Intr-un vas mare se amesteca uleiul, otetul, usturoiul, busuiocul, sarea si piperul. Se amesteca sosul cu macaroanele, se acopera cu parmezan. Se lasa la frigider 2 -3 ore. Inainte de servire se adauga broccoli, ardei iute, rosiile taiate bucati. Se amesteca bine, se acopera cu mozzarella.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise