Salata italieneasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • citeva fire de ceapa verde
  • citeva ridichi de luna
  • ulei
  • otet (zeama de lamiie)
  • 2 oua tari
  • 100 gr. masline
  • sare

Mod de preparare

Se rupe bucati miezul salatelor si se imprastie pe un platou lung. Se presara ceapa verde taiata bucatele, ridichile de luna taiate felii. Se toarna sosul vinegreta preparat din ulei, otet sau zeama de lamiie si sare. Se garniseste de jur imprejur cu felii de oua tari si masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise