Salata mexicana cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400grame file de pui
  • un morcov
  • 200grame fasole verde
  • 150grame mazare
  • 100 grame boabe de porumb
  • 100grame fasole boabe
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • marar.

Mod de preparare

Se spala boabele de fasole si se pun la fiert.Dupa primul clocot se arunca apa si se pune fasolea iarasi la fiert in apa rece,in care se adauga sare.

Morcovul taiat cubulete,fasoalea verde si mazarea se calesc usor intr-un vas cu ulei incins.Se adauga si carnea de pui taiata fasii si se continua calirea.Dupa cateva minute se adauga boabele de porumb,putina apa,putina sare,piper si boia,apoi se acopera cu un capac si se lasa in continuare pe foc si se mai lasa cateva minute sa fiarba la foc mic.SFAT:Se serveste cu marar tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise