Salata mexicana de porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva boabe de porumb(500 gr)
  • 10 ridichi potrivite
  • 350 gr. cascaval
  • 2 linguri otet
  • 2 - 3 linguri sos iute chilli
  • sare, piper
  • ulei
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se taie ridichile, se rade mare cascavalul. Se desface conserva de porumb si se scurge porumbul de zeama. Intr-un castron se amesteca otetul, sarea, piperul, uleiul si sosul iute (se poate inlocui cu 2 ardei iuti curatati de seminte si tocati foarte marunt). Se adauga porumbul, cascavalul si ridichile si se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise