Salata mexicana de porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva boabe de porumb(500 gr)
  • 10 ridichi potrivite
  • 350 gr. cascaval
  • 2 linguri otet
  • 2 - 3 linguri sos iute chilli
  • sare, piper
  • ulei
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se taie ridichile, se rade mare cascavalul. Se desface conserva de porumb si se scurge porumbul de zeama. Intr-un castron se amesteca otetul, sarea, piperul, uleiul si sosul iute (se poate inlocui cu 2 ardei iuti curatati de seminte si tocati foarte marunt). Se adauga porumbul, cascavalul si ridichile si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise