Salata mixta de vara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez fiert, 2 cani naut fiert, 1 cana boabe porumb, 2 cani varza verde maruntita, ¼ cana ceapa rosie tocata, ¼ cana arpagic tocat, ¼ cana patrunjel proaspat tocat, 1 cana afine sau coacaze negre, 1 cana capsuni taiate in bucati, ¼ cana stafide.
  • Sos: ¼ avocado, 1 lingura zeama de lamaie, ½ cana lapte batut sau iaurt, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Intr-un castron mare de salata se combina orez, naut, porumb, varza, ceapa, arpagic, patrunjel, afine, capsuni si stafide. Avocado, zeama de lamaie si laptele batut se amesteca foarte bine intr-un blender. Sosul astfel obtinut se toarna peste salata si se amesteca. Se serveste la temperatura camerei sau se acopera castronul, se tine la rece si se serveste mai tarziu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise