Salata Monaco

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gogosari
  • 1 salata verde
  • 3 rosii
  • 4-5 andive
  • 1 lamaie
  • 1 legatura marar
  • sare
  • busuioc
  • 100 g branza cu mucegai
  • 50 ml ulei masline
  • 50 g masline verzi

Mod de preparare

Se taie in cubulete medii rosiile si gogosarii;

Se rupe cu mina salata verde, se taie felii de andive, se taie felii lamaia;

Se toaca mararul, se taie cubulete brinza cu mucegai;

Intr-un vas de salata se pun pe randsalata verde, andivele, rosiile, gogosarul si maslinele taiate, se adauga lamiia taiata, mararul, uleiul de masline, se sareaza si se adauga brinza cu mucegai;

La final se presara busuiocul uscat si sa lasa la frigider 1/2 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise