SALATA MOZAIC

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 g.cartofi fierti, 1 varza mica, 1-2 cepe, 3 ardei ( verde, rosu, galben), 3 castraveti, 1-2 gogosari, 3-4 rosii, sare, piper.
  • Pentru maioneza: 2 galbenusuri, 1 lingura mustar, 1-2 linguri suc de lamaie si ulei de calitate !

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata si se taie rondele. Legumele se spala, se curata si se taie julien, se adauga la cartofi, apoi se pune sare si piper, se amesteca bine.

Se face maioneza si se amesteca cu salata de legume.

Se serveste rece, ornata frumos cu salata verde sau patrunjel tocat marunt.

Se poate servi ca aperitiv sau langa carne la gratar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise