salata NEO GEO

Timp pregatire
23 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cirese
  • 1/2 kg pepeni galbeni
  • 10 prune
  • 1 conserve de ananas
  • 1 conserva de sardine in sos tomate
  • 1 lamaie
  • 2 cepe rosii
  • piper negru boabe
  • rosemarin dupa gust
  • 1/2 l vin alb, se recomanda Cotnari demidulce
  • 1 tub frisca

Mod de preparare

se taie pepenii galbeni feli medi, prunele se curata de samburi si se feliaza mediu, se adauga ananasul feliat peste ceapa pestisor calita.Intre timp sardina de peste se amesteca cu vinul si se lasa la rece timp de 15 min.intr-un bol mare se amesteca toate ingrendientele noastre se agauga piperul si frisca

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise