Salata pescareasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr peste
  • 100 gr ciuperci
  • 50 gr maioneza
  • usturoi
  • salata verde
  • un ou fiert
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile curatate se fierb in apa cu sare si otet, dupa care se taie feliute. Pestele se ferbe, se racese apoi se taie bucatele. Maioneza se amesteca cu usturoi, sarea si piperul, dupa care se aduga pestele taiat. Se aseaza pe un platou si se amesteca cu oul si cu ciupercile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise