Salata picanta cu crenvursti si ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti
  • 300 g ciuperci champignon (din conserva) fierte
  • 1 castravete
  • 100 g crenvursti
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura otet de mere
  • 3 oua fierte
  • 5-6 felii de salam cu sunca sau parizer
  • 1 lingura maioneza
  • 5 foi de salata verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ardei si verdeturi.

Mod de preparare

Salata in stil unguresc: Cartofii si ciupercile se taie felii. Crenvurstii si castravetele se taie rondele, ceapa, ardeiul si mararul se toaca marunt si se pun toate intrun castron. Se amesteca cu smantana si cu otetul de mere. Se garniseste salata cu cornete din salam cu sunca sau parizer umplute cu ouale taiate marunt si amestecate in prealabil cu o lingura de maioneza si cu foile de salata verde taiate fasii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise