Salata portugheza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4oua
  • 400gr rosii
  • 100gr sardina in ulei
  • 1 lamaie
  • 100gr maioneza
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare piper alb

Mod de preparare

Ouale se fierb in apa rece cu putina sare,se scurg si se trec sub un jet de apa rece,apoi se curata de coaja si se taie in doaua pe orizontala. Rosiile se spala,se sterg de apa cu un servet uscat,se taie pe orizontala,dupa care se scot cu lingura semintele si miezul din interior. In fiecare jumatate de rosie se aseaza o jumatate de ou ,peste care se pune o bucata de sardina . Maioneza se condienteaza cu sare si piper si cu zeama de lamaie dupa gust,se orneaza cu se orneaza fiecare rosie umpluta si se presara patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise