Salata racoroasa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 salata verde
  • 3 rosii
  • 1 castravete
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in lamele si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei. Salata, rosiile, ceapa si castravetele se spala si se taie in cubulete mai mari. Ouale se fierb tari si se taie si ele in cuburi mai mari. Toate ingredientele se amesteca intr-un castron si se adauga sare, piper si otet dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise