Salata ruseasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui intreg fiert sau 500 grame carne slaba vitel,
  • 500 grame cartofi fierti in coaja,apoi curatati si taiati cubulete,
  • 2-4 castraveti murati,
  • 1 cana mazare fiarta,
  • 1 ceapa de marime medie taiata julien,
  • 1 cana maioneza,
  • 2 oua fierte tari,curatate si taiate in sferturi,
  • 8-12 masline negre mari
  • patrunjel (dupa preferinta)
  • sare,piper

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol mare pieptul de pui taiat cubulete,cartofii,castravetii murati taiati rondele,mazarea,jumatete din masline si ceapa.Se adauga maioneza,sarea,piperul si se amesteca usor ca sa nu se zdrobeasca.Se orneaza cu patrunjel,maslinele ramase si sferturile de oua fierte si se tine la rece pana in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise