Salata ruseasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui intreg fiert sau 500 grame carne slaba vitel,
  • 500 grame cartofi fierti in coaja,apoi curatati si taiati cubulete,
  • 2-4 castraveti murati,
  • 1 cana mazare fiarta,
  • 1 ceapa de marime medie taiata julien,
  • 1 cana maioneza,
  • 2 oua fierte tari,curatate si taiate in sferturi,
  • 8-12 masline negre mari
  • patrunjel (dupa preferinta)
  • sare,piper

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol mare pieptul de pui taiat cubulete,cartofii,castravetii murati taiati rondele,mazarea,jumatete din masline si ceapa.Se adauga maioneza,sarea,piperul si se amesteca usor ca sa nu se zdrobeasca.Se orneaza cu patrunjel,maslinele ramase si sferturile de oua fierte si se tine la rece pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise