salata ruseasca (dietica si de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g sfecla rosie
  • 300g cartofi
  • 300g morcov
  • 150g mazare conservata
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei si 3 oua
  • doar la preferinta.

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, mai putin mazarea, ceapa si uleiul :)

Dupa ce au fiert se taie toate cubulete si se adauga mazarea, ceapa, uleiul si sarea. Ca sa fie si mai gustoasa se pot adauga si ouale fierte, dar deja salata nu va mai fi de post. Si daca cineva ii place mai uleoiasa respectiv se mai poate adauga ulei mai mult. E foarte gustoasa si tine de foame mai mult timp si se poate manca si a 2 zi pastrata la frigider. Eu zic ca merita incercata! E delicioasa pur si simplu...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise