salata ruseasca (dietica si de post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g sfecla rosie
  • 300g cartofi
  • 300g morcov
  • 150g mazare conservata
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei si 3 oua
  • doar la preferinta.

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, mai putin mazarea, ceapa si uleiul :)

Dupa ce au fiert se taie toate cubulete si se adauga mazarea, ceapa, uleiul si sarea. Ca sa fie si mai gustoasa se pot adauga si ouale fierte, dar deja salata nu va mai fi de post. Si daca cineva ii place mai uleoiasa respectiv se mai poate adauga ulei mai mult. E foarte gustoasa si tine de foame mai mult timp si se poate manca si a 2 zi pastrata la frigider. Eu zic ca merita incercata! E delicioasa pur si simplu...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise