SALATA < SUBA>

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 scrumbie nu foarte sarata
  • 1-2 morcovi
  • 1 sfecla rosie
  • 2 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ciapa mica
  • 350-400gr maioneza

Mod de preparare

Morcovul,cartoful,sfecla si ouale se fierb.Pe un platou oval se pune ciapa taiata marunt,apoi scrumbia(se scot oasele,pelita)taiata marunt peste ciapa si se inveleste tot cu un strat de maioneza, apoi urmeaza sfecla rosie data prin razatoare mare si iar un strat de maioneza foarte subtire,mai urmeaza morcovul dat prin razatoare, si cartoful la fel si iar un rand de maioneza,apoi albusul de la 2 oua,si la ultimul strat acoperim bine cu maioneza, sa fie in forma de scrumbie, si la urma prin razatoarea mica dam o ploaie de galbenus peste tot platoul. Este o salata foarte gustoasa si satoasa.Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise