Salata tiganeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr peste
  • o capatina de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • boabe de piper
  • 2 frunze de dafin
  • 50 ml de sos de rosii

Mod de preparare

Se spala pestele bine, se curata dupa care se pune la fiert cu foi de dafin si piper. Cind este fiert se scoate pe o farfurie si se aduga mujdei amestecta cu otte de vin, ulei si bulion.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise