Salata usoara cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui spalat si taiat fisii ca pentru snitele mici.
  • 2-3 oua tari
  • 3-4 cepi
  • 1cosulet cu ciuperci proaspete.

Mod de preparare

Pieptul de pasare se spala se taie felii si se prajeste sau pe tigaia de gril se frige dar sa nu fie uscat.

2 cepi se taie solzi si se prajeste in ulei pina devin aurii.

Se taie pieptul cubulete si se pune intr-un bol.

Se taie ciupercutele felii si se prajesc putin.

Se amesteca ceapa prajita si cu ciupercutele prajite,deasemeni pieptul de pasare si ouale taiate felii,se adauga ceapa cruda taiata cuburi,sare piper si daca mai este nevoie putin ulei.Se lasa la frigider ptr citeva ore dupa care se poate servi.Este gustoasa cu bagheta proaspata si salata verde alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise