Salata usoara cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui spalat si taiat fisii ca pentru snitele mici.
  • 2-3 oua tari
  • 3-4 cepi
  • 1cosulet cu ciuperci proaspete.

Mod de preparare

Pieptul de pasare se spala se taie felii si se prajeste sau pe tigaia de gril se frige dar sa nu fie uscat.

2 cepi se taie solzi si se prajeste in ulei pina devin aurii.

Se taie pieptul cubulete si se pune intr-un bol.

Se taie ciupercutele felii si se prajesc putin.

Se amesteca ceapa prajita si cu ciupercutele prajite,deasemeni pieptul de pasare si ouale taiate felii,se adauga ceapa cruda taiata cuburi,sare piper si daca mai este nevoie putin ulei.Se lasa la frigider ptr citeva ore dupa care se poate servi.Este gustoasa cu bagheta proaspata si salata verde alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise