Salata verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi, 1 lingura untdelemn, zeama de la o jumatate de lamiie sau
  • o lingurita de otet, sare, piper

Mod de preparare

Se curata frunzele vestede. Se tin in apa rece 2-3 minute. Se desfac

frunzele intr-un castron, se spala in mai multe ape si se scurg bine. Se

taie ca taiteii lati, se pune in salatiera, se sareaza, se toarna

untdelemn amestecat cu otet sau zeama de lamiie si piper. Daca se doreste,

se poate adauga si smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise