Salata verde cu cotlet de porc si prune uscate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame cotlet de porc dezosat
  • - 100 grame de prune uscate
  • - zeama de la o lamaie
  • - 100 ml vin alb
  • - cuisoare
  • - knorr dressing mediteranean
  • - putin zahar
  • - o salata verde
  • - 6 ciuperci
  • - 10 masline dietetice

Mod de preparare

Prunele se fierb in vin, zeama de lamaie, o lingurita de zahar si cuisoarele timp de 7-8 minute.

Cotletul de porc taiat cubulete se caleste in putin ulei, se adauga zeama in care au fiert prunele si se inabusa.

Intr-un bol se adauga prunele, carnea taiata cubulete, maslinele, ciupercile, salata rupta in bucati si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise