Salata verde cu hrean si sfecla rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - un hrean
  • - o sfecla rosie
  • - 200 grame carne de vita
  • - knorr dressing grecesc
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - cateva frunze de menta
  • - sare
  • - piper
  • - otet de vin

Mod de preparare

Salata verde se rupe in bucati.

Hreanul se da pe razatoarea fina.

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare.

Carnea de vita se fierbe in apa cu putin delicat si cand este gata se taie fasii subtiri.

Patrunjelul si menta se toaca marunt.

Se pun toate ingredientele intr-un bol, adaugam sare, piper si putin otet de vin si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise