Salata verde umpluta cu carne

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 capatani de salata verde
  • 300g carne de vaca sau pasare fiarta
  • 3 linguri orez fiert
  • 50 ml ulei
  • marar
  • 1 ou
  • 1lingurita suc de lamaie
  • 2-3 linguri iaurt sau 1 lingura smantana
  • patrunjel

Mod de preparare

Salata se spala foarte bine sub jet de apa,se scurge si se opareste putin in apa clocotita.

Carnea se toaca si se amesteca cu orezul,oul si patrunjelul tocat.

Se asaza umplutura printre frunzele de salata,in partea de langa cocean,apoi se aduna spre varf si se leaga cu ata sa nu iasa umplutura.

Se pune salata intr-o cratita cu mararul,putina zeama cu care s-a oparit salata,uleiul si se lasa sa scada la cuptor.

Se scoate ata si se serveste cu suc de lamaie,iaurt sau smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise