Salata verde umpluta cu carne

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 capatani de salata verde
  • 300g carne de vaca sau pasare fiarta
  • 3 linguri orez fiert
  • 50 ml ulei
  • marar
  • 1 ou
  • 1lingurita suc de lamaie
  • 2-3 linguri iaurt sau 1 lingura smantana
  • patrunjel

Mod de preparare

Salata se spala foarte bine sub jet de apa,se scurge si se opareste putin in apa clocotita.

Carnea se toaca si se amesteca cu orezul,oul si patrunjelul tocat.

Se asaza umplutura printre frunzele de salata,in partea de langa cocean,apoi se aduna spre varf si se leaga cu ata sa nu iasa umplutura.

Se pune salata intr-o cratita cu mararul,putina zeama cu care s-a oparit salata,uleiul si se lasa sa scada la cuptor.

Se scoate ata si se serveste cu suc de lamaie,iaurt sau smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise