Salata vesela

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 mar
  • 1 fir mic de praz
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Morcovul, pastranacul si marul se curata si se dau prin razatoarea mare (se pot toca si cu robotul); Se taie prazul rondele fine, patrunjelul se toaca, nu prea marunt. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca impreuna cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si piperul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise