salata vinete ptr copiii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vanata mica
  • un dovlecel
  • ulei
  • sare
  • o lingura iaurt
  • un ardei gras rosu.

Mod de preparare

Coci vanata, iar cand e gata, o cureti si o lasi la scurs. Cureti dovlecelul de coaja, il tai rondele si il pui la fiert in apa putina sarata. Cand s-a inmuiat bine, il scurgi si il toci marunt.

Toci si vanata, dar folosesti numai jumatate (pentru copii, e bine sa pastrezi raportul o parte vanata la doua parti dovlecel).

Treci totul intr-un castron, apoi amesteci bine legumele cu doua linguri de ulei, folosind o paleta de lemn. Adaugi sarea, iaurtul si ardeiul taiat marunt

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise