Salau umplut

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg salau
  • 3 felii de franzela
  • 1 cescuta de lapte
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • zarzavat verde
  • 50 g unt

Mod de preparare

Curatam pestele de intestine si oase, il spalam bine, si scoatem din carne, pana obtinem un strat subtire sub piele. Din restul de carne, (scos ), paine, lapte , ou , sare, piper si verdeata facem o pasta prin framantare. Ungem pestele pe dinauntru cu unt il umplem cu pasta si il coasem frumos pentru a obtine o forma de peste intreg. Infasuram pestele in tifon si il fierbem in oala cu aburi, Se serveste cu mujdei de usturoi. POFTA BUNA !!!!! DICTON GRECESC : Cat de multe rele le produce muritorilor inactivitatea !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise