Sandvis cu unt si dulceata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de unt
  • 2 felii miez de paine
  • 2 lingura dulceata de capsune
  • 3 linguri de iaurt 3% grasime

Mod de preparare

Topim untul in tigaie. Punem cele 2 felii de paine. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti.

Taiem cele doua felii de paine pe diagonala formand astfel 4 triunghiuri.Doua triunghiuri trebuie unse cu iaurt iar celalate doua cu dulceata de capsune

Punem felia unsa cu dulceata deasupra feliei cu iaurt. Se poate servi cu ceai,cicolata calda sau lapte. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise